Kasvisruokamuistoja 2014: Ravintolassa: Vuoroin vieraissa lounalla buffetissa Vanhan kellarin grillissä grouvissa salaatti- ja lämmin perunabuffet arkisin noin klo 14 asti. Pääruokana fetatäytteinen lettu... Sääli, ettei vanhan kellarin lounasta enää ole! Jonotettiin kassalle joka otti maksun, sitten pääruuan sai seuraavalta tarjoilijalta tiskiltä, aina löytyi minulle yksi kasvisruoka, ja sitten siirryttiin buffettiin eli noutopöytään jossa oli perunat, pasta tai riisi, runsaat salaatit, mehut, leivät, ja jälkiruuat. Oli ihan fiksua, että sen 1/4 ruokalaitasesta eli proteiini, sen sai kerran tarjoilijalta, kaikkea muuta sai hakea. Siellä oli kivaa pikkulapsilla, seniooreilla ja meillä. Vähän linnamainen sisitus, ja rapatut kiviseinät olivat jännittäviä. Paljon riitti lounaruokailijoita. Mutkatonta suomalaista ruokaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti