tiistai 26. joulukuuta 2023

Kasvisruukku veggie bowl: Nopeaa ja helppoa kasvisruokaa kaupan hyllyltä, pakastealtaasta ja kylmäkaapista. Findus Green cuisine ruukku chili & kasvis, pakaste

Kasvisruukku veggie bowl: Nopeaa ja helppoa kasvisruokaa kaupan hyllyltä, pakastealtaasta ja kylmäkaapista. Findus Green cuisine ruukku chili & kasvis, pakaste 1,99 €. Halpaa kasvisruokaa. Tämä tarkoitettu mikroateriaksi jolloin säilyy söpössä muodossa kulhona. Muttei kun mikroa ole, niin pannulla, tai miten nyt ihminen atriansa lämmittääkin. On todella oikein, että kasvisruoka-aterian saa alle kahdella eurolla. 

Vemondo teriyaki tofu edelliseen. Lidlistä, edullista. 

Pirkan Vege kasvisleikkele chili-paprika leivän päälle retkievääks. Hienoa, että vihdoinkin on leivän päälle vegeä! Luonto kiittää, ja samoin eläimet! Marraskuussa 2022. 

Mutta joulukuussa 2023 kun menimme suureen ruokakauppaan Helsulissa, Lauttasaaressa, kysyttiin hyllyjen täyttäjiltä, mitä vegeä leivän päälle? He vastasivat, ettei mitään. Kylmähyllyt oli tyhjinä. Eläinten ruumiinosia oli kyllä pilvin pimein joka nurkassa, muttei mitään vegeä leivän päälle. Pääkaupungissa. Rikkaiden alueella. Onnellisten saarella. Hyi hyi. Ostin kaupasta sitten leivän joka hyllyn mukaan maksaa 1,60 euroa. Kassa yritti periä suurempaa summaa. Ei käy. Kyllä leivän on maksettava sen verran kun hyllyssä lukee. Näköjään myyjien ei tarvitse välittää, mikä summa tuotteella on. Tämä oli S-Marketissa. Piti mennä sitten kilpailevaan vastakkaiseen K-markettiin. Jossa ei ollut hyllyt tyhjinä vegestä. Aika hassua, että että S-Marketilla on ollut näkyvät kamppikset vegelle eli kasvisruualle, kasvispohjaiselle ekologiselle ruualle, ihan elokuvanteattereissa nähtäviä mainoksia, jonka laulussa myöten ollaan " ihan vegenä ", jotka oli mukavia mainoksia, jossa syötiin piknikkiä sokkotreffeillä tai ensitreffeillä, seniorinaiset onnellisina syövät vegeä, samoin juhlissa ja nyyttikesteissä ollaan ihan vegenä , mm tacoja myöten. Mutta Lauttasaaren S-Marketti ei ollut ihan vegenä, vaan ei ollenkaan vegenä. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti