lauantai 1. kesäkuuta 2024

Ruokamuistoja twitteristä: Nopea ja helppo kasvisruokailu, eiliset jämät: Knorrin itämainen riisi ja Lidlin soijaviipaleet ja hävikkiruokana punaiset linssit:

Ruokamuistoja twitteristä: 20. maaliskuuta 2023: Nopea ja helppo #kasvisruokailu, eiliset jämät: Knorrin itämainen riisi ja Lidlin soijaviipaleet ja #hävikkiruokana punaiset linssit: nopeaa ja helppoa kasvisruokaa. Ostan välillä hävikkiruokaa, ja saan välillä hävikkiruokaa. Lämmitän ruokaa myös seuraavana päivänä, ja teen tähteistä kaikenlaista. Toimin kokkina viimeksi viime vuosituhannella ja kunnioitan kuinka helppoa nyt on syödä ja tehdä kasvisruokaa, eläimiä säästäen, ja myös luontoa. 

Nopea ja helppo #kasvisruoka Knorrin itämainen riisi ja Lidlin soijaviipaleet (sis 🥚). En oikeastaan koskaan osta riisiä koska sen raahaaminen Suomeen on lähinnä ympäristörikos. Mutta kun saan lahjaksi, ilmaiseksi tai on #hävikkiruokaa niin silloin otan toki käyttöön. #wok
24. huhtikuuta 2022: Helppoa ja nopeaa #kasvisruokaa tässä kuussakin, nuudeleita, Lidlin soijasuikaleita, kotimaisia wok-vihanneksia mm lehtikaalta pakkasesta, soijaa, sweet chilikastiketta ja päärynämehua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti