sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

7. päivän kasvisruokaostokset 3€ (Päivä 7) Viikon kasvisruuat:

Ruokamuistoja twitteristä: viikon ruokalista: viikon kasvisruuat: Päivä 7: 26. syyskuuta 2023 eli päivä 7: 26.09.2023: aamiainen: kahvia ja suolakurkkuja ruisleivällä. Lounas Lidlin pakastealtaasta aikoinaan ostetut Vemondon chili vegenugetit jalopenoa tirsk n 2,60€ t ainakin alle 3€, ruskea kastike tehty rapsiöljyyn ja veteen, sitä parempaa pastaa Rummoa, saatu tai Tokmannin ale. Kuinka paljon maksaa viikon ruuat, kun ottaa omasta pakkasesta, omasta kuiva-ainekaapista jne, sekä ilmaista ruokaa, hävikkiruokaa tai vastaavaa. 
Aloin ihan piruuttani laskemaan, paljonko maksaa viikon kasvisruuat, eli tervetuloa poterooni. Aikoinani menneellä vuosituhannella toimin mm kokkina. Nyt on oikke mukavaa, kun vegeprostskuja eli kasvisproteiinejä on saatavilla. Valmiita ja puolivalmiita ruokia kylmäkaapista, pakastealtaasta ja sieltä sun täältä. 

Mihin sitä rahaa menee? 

Hgin ulkopuolella vuonna 2023 teatteri-iltaan käytän rahaa matkoihin onnibussilla / junalla 10-25 €, hesburgerin kasvisateriaan 8€ tai Lidlin voisarviin ja juomaan 4€
teatterilipun lisäksi. Joskus kun on tuplanäytännöt niin siinä välissä kahvila & nisutarjous 5€, museossa mahdollisesti peruskasvisruoka 9€.

Kasvissyöjällä on mukavaa kun kaapit on täynnä, varsinkin kuiva-ainekaapit. 

kasvisruoka, kasvisruokaa, Ruokamuistoja, Ruokamuistoja twitteristä,tähteitä,nopeaa ja helppoa kasvisruokaa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti